Secundaire arbeidsvoorwaarden

Mens gericht

Oostendorp is van oudsher een familiebedrijf met veel oog voor het werkplezier van onze medewerkers. Net als in een familie gaan we samen uitdagingen aan en helpen we elkaar verder. We staan open voor ieders mening en goede ideeën. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een fijne werksfeer waarbij er aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke situatie, wensen en ontwikkeling. Samen met jou zoeken we naar de juiste balans tussen werk, privé en vitaliteit. Naast een fijne werksfeer en goed salaris bieden wij:

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de sollicitatieprocedure, wordt er weleens gevraagd om een TMA af te nemen. Dit is een Talenten Motivatie Analyse, waarbij je een beter beeld krijgt over welke drijfveren en talenten bij jou passen. Zo weet je of de toekomstige functie ook echt bij je past. Na een aantal jaar kan het zijn dat je nieuwe uitdagingen wil en dit kan jou dan helpen de juiste richting te vinden. Mocht je tijdens het bewandelen van een nieuwe uitdaging een cursus of opleiding nodig hebben, steunen wij dit uiteraard. Daarnaast organiseren we voor iedere medewerker een pensioengesprek.

Keuzebudget

Jouw vakantiegeld kan ingezet worden als individueel keuzebudget, welke je kan je gebruiken om bijvoorbeeld tot een maximum van 13 extra vrije dagen te kopen of op elk gewenst moment uit te betalen. Dit kan wenselijk zijn in bijvoorbeeld de dure decembermaand. Daarnaast kan dit budget gebruikt worden om een opleiding te volgen. Er zijn dus genoeg opties.

Andere extra's

Feestjes & Teamuitjes

Om een nog gezelligere sfeer te creëren met elkaar organiseren we ook vele feestjes en teamuitjes. Ieder jaar vinden onder andere de zomer BBQ, sinterklaas en kerstfeest. Tussendoor zijn er ook toernooien waaraan je kan deelnemen, zoals bowlen en een F1 poule. Ieder team krijgt ook jaarlijks een bepaald budget waar ze van mogen doen wat ze willen.

Vitaliteit

Een van de belangrijkste onderdelen bij Oostendorp Autogroep is vitaliteit. We zorgen er graag voor dat alle medewerkers fit en gezond zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld gratis fruit op de werkvloer en kun je geregeld met korting, of af en toe zelfs gratis, sporten. Ook organiseren we de Oostendorp Olympics, waarbij je de gehele dag vrij kan inschrijven op sporten als padel, voetbal, boxen, archery attack en meer. Daarnaast bieden wij ook fietlease aan.

Diverse kortingen

Wanneer je werkzaam bent bij Oostendorp krijg je tot 30% korting op alles wat je hier kunt afnemen. Dit kan een auto zijn, maar ook een verzekering of accessoires. Daarnaast is het mogelijk om een fiets te leasen via Oostendorp waardoor je veel voordeliger uit bent. Je hebt hierbij de keuze uit allerlei verschillende soorten en merken.

Ben jij klaar voor de volgende versnelling?!

 
Stel je vraag