Wie zijn wij?

Oostendorp is van oudsher een familiebedrijf met veel oog voor het werkplezier van onze medewerkers. Net als in een familie gaan we samen uitdagingen aan en helpen we elkaar verder. We staan open voor ieders mening en goede ideeën. Bovenal doen we gezamenlijk net dat stapje extra voor onze klanten en daarin ligt de kracht van onze organisatie. Je komt terecht in een gemotiveerd team met een fijne werksfeer waarbij er aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkelingen. Samen met jou zoeken we naar de juiste balans tussen werk, privé en vitaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat enthousiaste medewerkers zorgen voor blije klanten! Door de integratie van onder andere fietslease zijn we ons bedrijf ieder jaar weer steeds meer aan het verduurzamen. Tevens vinden wij het erg belangrijk om succesmomenten met elkaar te vieren.


Onze strategie

Medewerkers
Samen creëren wij betrokken medewerkers en ondernemende teams


Klanten
Samen verzorgen wij de ultime klantbeleving


Kwaliteit
Samen worden wij iedere dag beter


Innovatie
Samen creëren wij de mobiliteitsoplossingen van morgen


MVO
Samen zijn we duurzaam verbonden met onze klanten, medewerkers en onze omgeving


Duurzaam rendement
Samen bouwen we verder aan een toekomstbestendige en rendabele onderneming


Neem een kijkje onder onze motorkap

We leiden je graag rond om vast een eerste indruk te geven wie we zijn 
en wat je bij ons kan verwachten.

Zo is het ontstaan

Begin jaren 70 is de opa van Bas Oostendorp gestart aan het sleutelen van Deux Chaveaux en brommers. In 1976 zijn hun zonen, Ad, Evert en Peter gestart met het bedrijf. Dit startte achter in de boerderij en vanaf 1981 zijn ze dealer geworden van het merk Toyota. Inmiddels zijn daar nog meer merken bij gekomen en heeft in 2016 Bas Oostendorp het werk van zijn vader en ooms overgenomen.
Door de jaren heen zijn wij enorm gegroeid, kijk maar naar de tijdlijn hieronder!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Nieuwsgierig geworden?