Wie zijn wij?

Oostendorp Autogroep is een familiebedrijf dat de afgelopen 40 jaar is uitgegroeid tot een totaalaanbieder op het gebied van automobiliteit. Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen en gezamenlijk net dat stapje extra doen, dat is de kracht van onze organisatie én onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat enthousiaste medewerkers zorgen voor blije klanten! De klant is koning, maar de medewerkers vormen het hart van ons bedrijf. Iedere medewerker heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en bijdrage aan zijn eigen werkgeluk, maar we doen het samen, samen één Oostendorp. Daarom vinden we het erg belangrijk om ook succesmomenten met elkaar te vieren.

We zijn dealer van Toyota, Mazda, Hyundai, Suzuki, Honda en hebben occasions van alle merken. Daarnaast hebben we eigen schadebedrijven, lease & verhuur, verzekeringen en financieringen in huis om onze klanten volledig van dienst te zijn. We blijven groeien en door ontwikkelen, maar vinden het wel belangrijk om onze footprint niet mee te laten groeien en waar kan zelfs te verkleinen. Sinds 2021 is de gehele Oostendorp Autogroep Erkend Duurzaam Plus-gecertificeerd en sinds 2023 zijn we gestart met laadpalen, fietslease en onze eigen fietsenwinkels. 


Onze strategie

Werkgeluk
Werkgeluk is het fundament van onze bedrijfscultuur. We geloven dat gelukkige medewerkers niet alleen meer voldoening halen uit hun werk, maar ook productiever zijn, betere teamspelers zijn en bijdragen aan een positieve sfeer in de organisatie.


Optimale klantbeleving
Bij de Oostendorp Groep streven we naar meer dan alleen transacties; we willen duurzame relaties opbouwen met onze klanten.


Operational Excellence
We zijn vastbesloten om voortdurend te streven naar verbetering, zowel in onze processen als in onze producten en diensten


Maatschappelijk ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze morele plicht.


Neem een kijkje onder onze motorkap

We leiden je graag rond om vast een eerste indruk te geven wie we zijn 
en wat je bij ons kan verwachten.

Zo is het ontstaan

Begin jaren 70 is de opa van Bas Oostendorp gestart aan het sleutelen van Deux Chaveaux en brommers. In 1976 zijn hun zonen, Ad, Evert en Peter gestart met het bedrijf. Dit startte achter in de boerderij en vanaf 1981 zijn ze dealer geworden van het merk Toyota. Inmiddels zijn daar nog meer merken bij gekomen en heeft in 2016 Bas Oostendorp het werk van zijn vader en ooms overgenomen.

Door de jaren heen zijn wij enorm gegroeid, kijk maar naar de tijdlijn hieronder!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Nieuwsgierig geworden?

 

Stel je vraag